Vraag gratis jouw offerte aan

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Je produceert je eigen energie
Bij nieuwbouw daalt het E-peil en kan je een premie bekomen bij je netwerkbeheerder
Je helpt het milieu een handje door zelf groene energie op te wekken
De stroom die je opwekt met behulp van zonnepanelen is gratis
Zonnepanelen produceren geen CO² uitstoot
Het produceren van zonne-energie is volkomen veilig
De waarde van jouw huis stijgt door betere EPC scores
Je wordt minder afhankelijk van derden

Energieproductie op maat

De kostprijs van zonnepanelen is de laatste jaren fors gedaald en de technologie evolueert razendsnel. Bij AR&B Solar bieden wij dan ook de nieuwste technologieën met het grootst mogelijke rendement en dit op ieders maat.

Elektriciteit in België is duur en de prijzen zullen in de toekomst alleen maar blijven stijgen. Reden genoeg dus om voortaan jouw eigen elektriciteit te gaan produceren. Verbruik je minder dan jouw installatie opwekt? Geen probleem, dan draait de teller gewoon terug en leg je zo een reserve aan voor de maanden met minder zonuren. Uit onderzoek blijkt dat zonnepaneelinstallaties zichzelf terugbetalen op een termijn van +/- 7 jaar. Dit door de besparingen op jouw elektriciteitsfactuur.

Onze top merken

Q CELLS 4C

Hanwha Q-Cells

logo alfen 2

Alfen

Growatt

Growatt

SolarEdge

Solaredge

ENPHASE ENERGY LOGO

Enphase

Schletter

Schletter

Sunbeam

Sunbeam

Flatfix

Flatfix

Sunballast

Sunballast

Ons 3-stappen plan

1. Aanvraag offerte

Vul jouw gegevens in op ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een plaatsbezoek in te plannen. Tijdens dit plaatsbezoek krijg je een professionele uitleg en wordt de nodige info verzameld. Op basis van deze informatie bezorgen wij je een offerte op maat.  

2. Plaatsing en aansluiting

De plaatsing gebeurt door de vakman met meer dan 13 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en meer dan 25 jaar ervaring als dakwerker. De aansluiting van de installatie gebeurt door onze vaste elektricien en dit, in de mate van het mogelijke, nog dezelfde dag. Net zoals het in orde brengen van de monitoring van jouw installatie.

3. Keuring en aanmelding

Wij voorzien de technische keuring van de installatie door een onafhankelijk keuringsorganisme (ACEG), conform met alle wettelijke normen. Van zodra jouw installatie gekeurd is, nemen wij de aanmelding bij Fluvius voor onze rekening.